TUNING

 
U kunt verschillende auto’s laten tunen bij uw Checkstar garage. Elaborazioni is de tuning lijn die bestaat uit hoogwaardige onderdelen van Magneti Marelli. De tuning onderdelen van de Elaborazioni lijn worden met uiterste precisie, exclusief in de fabrieken van Magneti Marelli geproduceerd. Bevindingen uit de autosport worden toegepast bij het ontwikkelen van deze onderdelen. Hierdoor zal uw auto na tuning bij een van de Checkstar garagehouders voorzien zijn van onderdelen van topkwaliteit.

Bekijk voor meer informatie de Elaborazioni 1919 Tuning Catalogus. Vraag naar meer informatie over deze tuningproducten bij een van de Checkstar Partners. Op de kaart rechtsboven in uw scherm kunt u te weten komen waar de dichtstbijzijnde Checkstar Partner te vinden is.


Diverse tuning accessoires

De tuning lijn Elaborazioni bevat onderdelen voor onder andere de Fiat 500, Alfa Romeo MiTo, Alfa Romeo Giulietta en de Fiat Grande Punto. Elaborazioni onderdelen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die hoge eisen stellen aan kwaliteit en design. Checkstar biedt een breed assortiment aan onderdelen die zowel de prestaties als het uiterlijk van uw auto kunnen verbeteren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld interne en externe accessoires, sportvelgen, verlichting, uitlaatdempers, remschijven en vering. Al deze onderdelen dragen bij aan een sportieve rijbeleving en uitstraling van uw auto.

Magneti Marelli Elaborazioni Tuningmodules

Bent u een sportieve autorijder? In dat geval kunt u uw auto voorzien van twee typen modules die geproduceerd worden door Magneti Marelli. De modules zijn verkrijgbaar in twee varianten, de gaspedaalmodule en de tuningmodule. Met de gaspedaalmodule wordt de acceleratie van uw auto verbeterd doordat de reactie op het gaspedaal wordt versterkt. De tuningmodule zorgt ervoor dat uw auto extra vermogen en koppel krijgt. Ook wordt het brandstofverbruik in veel gevallen beperkt. In totaal zijn er 2500 toepassingen voor de gaspedaalmodule en 1500 toepassingen voor de tuningmodule. Bent u benieuwd of de tuningmodule ook op uw auto gemonteerd kan worden? Bekijk dan de lijst met toepassingen.

Onlangs heeft de gespecialiseerde website Auto Edizione aandacht aan de modules van Magneti Marelli besteed. Bekijk hier het verslag van Auto Edizione.

Als u uw auto laat tunen met Elaborazioni onderdelen, kunt u met een gerust gevoel de weg op. Onderdelen van Elaborazioni zijn allemaal goedgekeurd voor straatgebruik, met uitzondering van de onderdelen die specifiek voor de racerij zijn bestemd.  


 

PHOTOGALLERY: Magneti Marelli Elaborazioni 1919
Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur