VERVANGINGSONDERDELEN


Zoekt u onderdelen voor uw auto, maar kunt u ze nergens vinden? Dan is de kans groot dat Checkstar precies heeft wat u zoekt. Omdat Checkstar de officiële garageformule van Magneti Marelli is, zijn onderdelen van de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia vaak op voorraad. Ook als u op zoek bent naar onderdelen voor oudere modellen, bent u bij uw Checkstar garage aan het goede adres! Ook als uw onderdeel niet voorradig is, kunnen wij het voor u bestellen. Dit geldt tevens voor originele onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia modellen.  Kijk op de kaart aan de rechterzijde van uw scherm welke Checkstar garage het dichtst bij u in de buurt gevestigd is!


Magneti Marelli

Magneti Marelli After Market Parts & Services produceert auto onderdelen van diverse merken. Deze onderdelen worden geproduceerd in originele kwaliteit. De verschillende onderdelen worden onderscheiden in vier hoofdgroepen, namelijk: Elektronica, mechanica, carrosserie en slijtagedelen.


Fiat, Alfa Romeo en Lancia onderdelen

Magneti Marelli levert onderdelen voor de productie van de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Checkstar is, als officieel garagenetwerk van Magneti Marelli, daarom gespecialiseerd in het leveren van onderdelen van deze merken. Ook als u zoekt  naar een onderdeel van een ander automerk, bent u bij uw Checkstar garage aan het juiste adres!


Bedrijven en particulieren

Magneti Marelli Checkstar levert onderdelen aan zowel particulieren als bedrijven. U kunt dus in beide gevallen bij uw Checkstar garage terecht voor de auto onderdelen die u nodig heeft. Omdat het zoeken van een onderdeel een lastige klus kan zijn, kunt u gebruik maken van onze expertise bij het zoeken naar auto onderdelen.

Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur