APK
 


Voor veel  mensen die in een ouder model auto rijden is het elk jaar weer spannend of hun auto door de APK keuring komt. Een APK keuring kan dan ook een hoop vraagtekens opleveren voor autobezitters. Gaat mijn auto wel door de keuring komen? En wat voor kosten gaan hiermee gepaard? Een relatief nieuwe auto zal u in de meeste gevallen minder APK-kosten opleveren, maar voor oudere modellen kunnen de kosten flink oplopen.


Een APK zonder zorgen

Bij een APK kunnen veel extra onderhoudskosten komen kijken waar u niet op zit te wachten. Om u niet voor vervelende verrassingen te laten staan, zorgen wij ervoor dat alle te maken kosten vooraf aan u voorgelegd worden. Voordat er iets gerepareerd wordt, zullen wij altijd contact met u opnemen. Nadat wij uw auto hebben gekeurd en/of gerepareerd, kunt u weer met een veilig gevoel aan het verkeer deelnemen.


Kosten APK

Voor benzineauto’s is een APK doorgaans goedkoper dan voor een dieselauto. Ook hanteren garages vaak verschillende tarieven, waarbij in sommige gevallen extra service geleverd wordt. Informeer bij uw Magneti Marelli Checkstar garage wat de kosten zijn voor het uitvoeren van een APK keuring, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur