SCHADE HERSTELLEN


Rijdt u in een auto die beschadigd is? En wilt u deze schade zo zorgvuldig mogelijk laten herstellen? Dan kunt u uw auto laten repareren bij een Checkstar garage. Schade kan in verschillende vormen voorkomen. Of het nou gaat om een klein krasje of om een ernstig beschadigde auto, autoschade is altijd vervelend. Uw Checkstar partner staat voor u klaar om uw beschadigde auto weer in originele staat de weg op te krijgen.


Vervangend vervoer

Uw Checkstar garage begrijpt dat het voor u vaak moeilijk is om uw mobiliteit te verliezen. Vraag daarom naar vervangend vervoer terwijl wij uw auto herstellen. Een vervangende auto maakt onderdeel uit van de uitstekende service die de Checkstar garage biedt!


Professioneel schade herstellen

Bij de diverse Checkstar garages zijn gekwalificeerde monteurs werkzaam die autoschade op professionele wijze kunnen verhelpen. Deze monteurs maken gebruik van de modernste apparatuur en zijn gespecialiseerd het werken met onderdelen van Magneti Marelli. Op de werkplaats van uw Checkstar partner kan snel vastgesteld worden wat de schade aan uw auto is en hoe snel we deze kunnen herstellen. Op deze manier kunt u er bij Checkstar op rekenen dat uw auto zo snel en betrouwbaar mogelijk in originele conditie hersteld wordt.

Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur