AIRCO ONDERHOUD


Comfortabel vervoer begint bij een goede temperatuur in uw auto. In warme weersomstandigheden is een goed functionerende airco een zeer belangrijk onderdeel van uw auto. Een airco in uw auto kan u helpen om met warm weer fris achter het stuur te blijven zitten.

Ook de airco is een onderdeel dat regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te blijven werken. Een airco is gevuld met koudemiddel, dit moet na verloop van tijd bijgevuld worden. U doet er daarom verstandig aan uw airco jaarlijks te laten bijvullen.


Vervangen interieurfilter


Omdat een interieurfillter alle pollen, stof, vuil en vet uit de buitenlucht filtert voordat het uw auto binnenkomt, verzamelt deze na verloop van tijd veel vuil. Het interieurfilter zal daarom af en toe vervangen moeten worden. Een interieurfilter dat niet meer functioneert, kan bijvoorbeeld resulteren in onaangename geurtjes in uw auto. Ook kan het resulteren in nog vervelendere consequenties. U kunt bijvoorbeeld gaan niezen als pollen niet uit de lucht gefilterd worden, wat vervolgens onveilige situaties kan opleveren. Het vervangen van een interieurfilter wordt vaak inbegrepen bij een grote beurt voor uw auto.

Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur