UW BANDENSPECIALIST


Met de constant veranderende weersomstandigheden in Nederland is een goede set banden onder uw auto noodzakelijk om veilig auto te rijden. Oude of versleten banden functioneren niet naar behoren, waardoor uw veiligheid in gevaar kan komen.
De verschillende Checkstar garages kunnen uw auto voorzien van een set banden waarmee u zorgeloos de weg op kunt. Er is vaak een grote voorraad banden aanwezig van diverse gerenommeerde merken. Aan de hand van uw auto en persoonlijke voorkeuren helpen wij u aan autobanden die precies bij uw auto passen. De professionele monteurs zorgen ervoor dat uw zomer- of winterbanden op zorgvuldige wijze gemonteerd en gebalanceerd worden.


Bandenspanning

Wij raden u aan om regelmatig uw bandenspanning te controleren. Autobanden die een te lage bandenspanning hebben, hebben een hoger brandstofverbruik tot gevolg. U zult tevens merken dat autobanden met de juiste bandenspanning het rijgedrag ten goede komen. Ook zullen autobanden minder snel slijten met de juiste bandenspanning.


Winterbanden

In de winter is het aan te raden dat u over een auto beschikt die voorzien is van degelijke winterbanden. Bij gladde wegen heeft u banden nodig met meer profiel, zodat u altijd voldoende grip heeft. Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en een betere wegligging in extreme weersomstandigheden. Zodoende komen ze uw veiligheid en die van andere weggebruikers ten goede.


Bandenopslag

Heeft u geen ruimte om uw zomer- of winterbanden op te slaan? De Checkstar garages beschikken in de meeste gevallen over opslagruimte waar u uw banden kunt opslaan. U hoeft uw banden in dit geval niet te vervoeren en u bent er zeker van dat uw banden veilig en onbeschadigd opgeslagen zullen worden.

Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur