GROTE BEURT

Garage Magneti Marelli Checkstar
Wilt u er zeker van zijn dat de grote beurt aan uw auto perfect uitgevoerd wordt door een erkend garagebedrijf? Kom in dat geval voor een grote beurt voor uw auto naar de dichtstbijzijnde Checkstar garage. De Checkstar garagehouders begrijpen dat een grote beurt voor veel mensen een aanzienlijke uitgave is. Wij zijn dan ook van mening dat uw auto bij een grote beurt van zeer uitgebreid gecontroleerd moet worden op gebreken.
De kosten die hierbij horen zullen we duidelijk naar u toe communiceren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u een grote beurt voor uw auto bij uw Checkstar garage? Of wilt u meer informatie over de kosten? Bekijk op de kaart waar u hiervoor terecht kunt.


Wat houdt een grote beurt in?

De Checkstar garage zal uw auto bij een grote beurt uitgebreid inspecteren. Wat er precies uitgevoerd wordt hangt af van de garagehouder en het type auto. In elk geval worden alle filters en de motorolie vervangen. Hiernaast worden alle belangrijke onderdelen aan een uitgebreide controle onderworpen. U kunt hierbij denken aan de versnellingsbak, de remmen, de banden, alle vloeistoffen en de verlichting. Checkstar garages zijn gespecialiseerd in de automerken Fiat, Alfa Romeo en Lancia, maar beschikken ook over de kennis om andere automerken op professionele wijze van een grote beurt te voorzien.
Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur