KLEINE BEURT


Wilt u voorkomen dat uw auto u in de steek laat op een vervelend moment? Zorg dan dat uw auto regelmatig een kleine beurt krijgt.
Checkstar garages verlenen hoogwaardige service en houden van duidelijkheid met betrekking tot de kosten. Daarom bespreken wij in elk geval met u, na de inspectie, de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden en de kosten die hierbij horen. U ontvangt van ons altijd een exact overzicht van de reparatiekosten en wanneer u hiermee akkoord gaat, zal uw Checkstar garage pas tot reparatie overgaan.
Uw auto heeft eens in de zoveel tijd een kleine beurt nodig. Hoe vaak dit moet plaatsvinden, hangt af van het type auto dat u bezit.

Hoewel een kleine beurt door elke garage op een verschillende manier wordt uitgevoerd, kunt u bij uw Checkstar garage altijd een zorgvuldige onderhoudsbeurt van uw auto verwachten.


Wat gebeurt er bij een kleine beurt?

Doorgaans wordt tijdens de kleine beurt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Hiernaast wordt een aantal belangrijke onderdelen gecontroleerd op slijtage en defecten. Zo kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar bandenspanning, airbags, ruitenwissers en vloeistofniveaus. Wilt u weten wat uw Checkstar garage doet bij een kleine beurt? Of bent u benieuwd naar de kosten die hiermee gepaard gaan? Neem dan contact op met een Checkstar partner bij u in de buurt.
Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur