SERVICE EN ONDERHOUDMet een goed onderhouden auto kunt u met een gerust gevoel aan het verkeer deelnemen. Ondanks het feit dat een onderhoudsbeurt van uw auto vaak op een ongelegen moment komt, zal uw auto toch regelmatig van onderhoud voorzien moeten worden. Uw Checkstar garage levert onderhoud en service aan auto’s van alle automerken. Doordat Checkstar de officiële garageformule van Magneti Marelli is, zijn de garages hiernaast gespecialiseerd in de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo en Lancia.


Professionele service

Bij Checkstar zal uw auto met de grootste zorg behandeld worden door gekwalificeerde medewerkers. Na het onderhoud van onze vakbekwame monteurs zult u kunnen genieten van vele plezierige en veilige kilometers. Omdat wij vinden dat u in deze dure tijden waar voor uw geld moet krijgen, kunt u bij ons rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Afspraak maken

Wilt u een onderhoudsbeurt inplannen bij één van de Magneti Marelli Checkstar garages bij u in de buurt? Kijk dan op de kaart voor de dichtstbijzijnde Checkstar garage bij u in de buurt.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere:
Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur