REPARATIEKOSTEN BESPAREN 


Het komt te vaak voor dat mensen doorrijden met schade aan hun auto. Uit angst voor hoge reparatiekosten wordt auto onderhoud regelmatig vermeden of uitgesteld. Dit heeft tot gevolg dat de schade en de daarbij horende reparatiekosten kunnen toenemen. Naast het feit dat dit ontzettend hoge kosten kan opleveren, is het niet verstandig om in een auto te rijden die niet goed functioneert. U kunt naast toenemende kosten uw eigen veiligheid in gevaar brengen. Kortom, schuif het auto onderhoud niet voor u uit als u wilt besparen op de autokosten.


Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Voorafgaand aan de reparatie van uw auto zal uw Checkstar garage een uitgebreide kostenindicatie geven van de uit te voeren reparatiewerkzaamheden. Hierbij zult u dus niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Wij streven ernaar om de tarieven zo laag mogelijk te houden, zonder hierbij de kwaliteit van de service uit het oog te verliezen.


Besparen op reparatiekosten door deskundige service

Alle Checkstar partners beschikken over goed opgeleide en ervaren monteurs, waardoor schade en defecten aan uw auto snel vastgesteld en verholpen kunnen worden. U zult dus snel weer de weg op kunnen met uw eigen auto. Indien u uw auto niet kunt missen, is vervangend vervoer mogelijk bij uw Checkstar garage. Zo blijft uw mobiliteit behouden tijdens de reparatie van uw auto.

Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur