AUTOKOSTEN BESPAREN


Hoge autokosten kunnen het rijden in een auto minder aantrekkelijk maken. Veel mensen kiezen er hierdoor bijvoorbeeld voor om het openbaar vervoer te gebruiken om op hun werk te komen. Alleen al de brandstofkosten zijn de afgelopen jaren flink gestegen.
Omdat wij onze passie voor autorijden willen delen met onze klanten, doen wij niets liever dan ervoor zorgen dat elke auto naar alle tevredenheid van service en onderhoud wordt voorzien.


Kosten besparen door regelmatig onderhoud

Iedere auto die bij een Magneti Marelli Checkstar garage gerepareerd of onderhouden wordt, gaat in uitstekende conditie weer de weg op. Dit geldt ook voor de occasions die verkocht worden bij de Checkstar partners. Voordat deze voertuigen worden geleverd, worden ze grondig geïnspecteerd. Indien nodig zullen er vervolgens reparaties uitgevoerd worden. Zodoende kunt u zorgeloos rijplezier beleven aan uw auto en besparen op autokosten.


Duidelijkheid over autokosten

De Checkstar garagehouders houden net als u van duidelijkheid met betrekking tot de autokosten. Om deze reden zult u dus niet voor vervelende onverwachte kosten komen te staan nadat u uw auto bij uw garage heeft afgeleverd. Alle werkzaamheden die zullen plaatsvinden worden vooraf met u besproken, waarbij u een exact overzicht krijgt van de reparatiekosten.

Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur