SERVICE NETWERK
 

Checkstar is het officiële garagenetwerk van Magneti Marelli After Market Parts & Service. Magneti Marelli levert onderdelen van alle bekende automerken en is huisleverancier van Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Met 5.000 autobedrijven, waarvan 1.800 in Italië, is Checkstar al jaren een wereldwijd bekende garageformule. Sinds 2009 zijn er ook in Nederland garages aangesloten bij het Checkstar-netwerk. Bij alle garagebedrijven in het Checkstar netwerk kunt u terecht voor reparatie, onderhoud, een APK keuring en/of schadeherstel aan uw auto.

De Checkstar garages kunnen gebruik maken van technische training, diagnose-apparatuur en vervangingsonderdelen van Magneti Marelli. De ervaring die Magneti Marelli in de loop der jaren heeft opgebouwd kunt u daarom terugzien bij elke Checkstar partner in Nederland.

Naast het feit dat de Checkstar medewerkers technisch sterk zijn onderlegd, zult u merken dat Checkstar medewerkers u op een vriendelijke en behulpzame wijze service verlenen. We vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij al onze vestigingen en zorgen er ten allen tijde voor dat u met een zorgeloos gevoel van uw auto gebruik kunt maken.

De Checkstar partners zijn verspreid door heel Nederland. Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde dealer gevestigd is? Neem dan een kijkje op de kaart!
Checkstar Netwerk
Garages

Distributeur